Avinžirnių makaronai su Mocarela
Jei dar nemėginai, būtina išmėginti avinžirnių makaronus. Skanūs, kaip įprasti pilno grūdo makaronai, o maistinių medžiagų ir naudos nepalyginamai daugiau. O ir sotumo jausmas po jų kur kas ilgiau išlieka! Saulėje džiovinti pomidorai, mocarela, bazilikas - tikra Italija tavo namuose! :)
Produktai:
- 200 g. avinžirnių makaronų
- 50 g. sūrio (kietojo ar fermentinio)
- Mocarelos rutuliukai
- Saulėje džiovinti pomidorai
- Kepintas česnakas
- Druska
- Pipirai
- Šviežas bazilikas (nebūtina, bet labai rekomenduotina)
Į verdantį vandenį sudedame makaronus bei įberiame druskos. Verdame ~8 min. Į dar šiltus makaronus dedame turimą/norimą tarkuotą sūrį, mocarelos rutuliukus, saulėje džiovintus pomidorus, pipirus, baziliką, šiek tiek aliejaus iš saulėje džiovintų pomidorų stiklainiuko ir viską išmaišome. Gaunasi 2 porcijos.
Vuolia! Patiekalas paruoštas. :)
Skanaus!