Pasibaigus gaiviųjų gėrimų sezonui, prasideda karštųjų. Žinoma, arbatą galime gerti pirktą parduotuvėje, tačiau kur kas daugiau malonumo ši suteiks, jei pasigaminsite ją patys. Tokiu būdu į patiekalą įdėsite pagrindinį ingredientą - meilę paties pasigamintam maistui. Šį kartą siūlau išmėginti gaivią, citrusinę paciflorų ir žaliųjų citrinų arbatą. :)
Atėjus žvarbiam rudeniui vis dažniau norėsis vakare, po darbo įsitaisyti namuose jaukiai apsigobus pledu bei įnikus į mėgstamą knygą ar filmą. Tokio vakaro neįsivaizuoju be garuojančio arbatos puodelio. Šį kartą visiems gerai žinoma imbierinė arbata, pagaminta savomis rankomis. Kvapnus, šiek tiek aitrus gėrimas leis ne tik atsipalaiduoti ir atsiduoti mėgiamai veiklai, bet ir pastiprins vertingais imunitetui vitaminais. :)