Pasibaigus gaiviųjų gėrimų sezonui, prasideda karštųjų. Žinoma, arbatą galime gerti pirktą parduotuvėje, tačiau kur kas daugiau malonumo ši suteiks, jei pasigaminsite ją patys. Tokiu būdu į patiekalą įdėsite pagrindinį ingredientą - meilę paties pasigamintam maistui. Šį kartą siūlau išmėginti gaivią, citrusinę paciflorų ir žaliųjų citrinų arbatą. :)

Produktai:

  • Pacifloras
  • Pusė žaliosios citrinos
  • 2 a. š. cukraus

Laimų ir paciflorų arbata-produktai

Sumaišome produktus bei užpilame neverdančiu, tačiau dar karštu vandeniu. Paliekame 15 min. arbatą, kad pritrautų.

Skanaus!

Laimų ir paciflorų arbata

Laimų ir paciflorų arbata

Laimų ir paciflorų arbata