Lašiša su viskiu ir garstyčiomis
Įsivaizduokite, jog ant stalo išdėliojote visus Kūčių vakarienės patiekalus, skaičiuojate, skaičiuojate dar kartą, ir dar… vienuolika! Tokiu atveju praverstų atsargoje turėti vieną papildomą, lengvai pagaminamą patiekalą. Būtent tokiu šiandiena dalinuosi su Jumis. Ant mano Kūčių vakarienės stalo bus ši pikantiška lašiša su grūdėtomis Dijon garstyčiomis bei šlakeliu viskio. :)
Produktai:
- Sūdyta lašiša
- a. š. grūdėtų Dijon garstyčių
- Šlakelis viskio (ar romo)
Supjaustome lašišą gabalėliais. Dedame arbatinį šaukštelį grūdėtų Dijon garstyčių ir pilame šlakelį viskio. Viską išmaišome ir paliekame šiek tiek pasimarinuoti, kad lašiša pritrauktų skonio. Patiekti galite su salotomis.
Skanaus!